Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

6 Aralık 2008 Cumartesi

Yan Hakem Rezaleti


Çift ön libero ile pozisyon vermeyen bir görüntü çiziyorduk ilk yarı. Zaman zaman Alex'in kişisel çabalarıyla cılız pozisyonlara da giriyorduk. Aragones yine 1 puana tav düşüncesi içerisindeydim ilk yarı boyunca. ilk yarının sonlarında Denizli'nin duran top organizasyonunda az kalsın golü de yiyorduk. Demirel boğazına taktığı şey her neyse o şeyi taktığında harika kurtarışlar yapıyordu ve inanılmaz bir top daha çıkardı ve böylelikle ilk yarı 0-0 bitti.
2. yarıya başlarken benim kafamdaki değişiklikler Deivid ve Uğur Boral'ın girmesi Josico ve Kazım'ın çıkması şeklindeydi ama Aragones Deivid ile Emre'den yana kullandı değişiklik haklarının iki tanesini ve benim nazarımda galibiyeti düşündüğünü gösterdi. 2. yarıya iyi başlamış topu rakip yarısahaya hızlı bir şekilde getiren ve baskı kurabilen bir Fenerbahçe vardı sahada. 58. dakikada gelen 2 değişiklik sonucunda da gol geldi. Hem de hiç sevmediğim bir oyuncudan. Golü Emre atıyordu ve mükemmel bir gol atıyordu daha sonra Guiza ve arkasından Deivid harika goller atıyor ama Erhan Sönmez salağı golleri vermiyordu. Hakemin bu hatalarını salaklık olarak addediyorum eğer salaklık değilse Türk futbolu adına daha kötü bir durumla karşı karşıyayız demektir.
Baskıyı kurduk golüde attık ama daha sonra geri çekildik. Defansımız gömülü oynadığı zamanlarda zor pozisyon veren bir defanas olduğu içinde pozisyon vermedik ve uzun bir aradan sonra deplasmanda 3 puanı aldık. Bizim için moral oldu Kiev maçı öncesi. Kiev maçında Denizli maçına çıkan kadrodan sadece Kazım kesilip yerine Deivid monte edilmeli . Risk almak zorunda kalacağımız zamanlarda ise Emre,Uğurve Kazım oyuna sürülmeli neyse yan hakem rezaletine rağmen bu galibiyet çok iyi oldu inşallah bundan sonrası için iyi bir seri yakalarız ve karşımıza Erhan Görmez gibi hakemler çıkmaz.

5.12.2008 14.Hafta
STAT: Denizli Atatürk
HAKEMLER: Aytekin Durmaz, Şahan Yılmaz, Erhan Sönmez
DENİZLİSPOR: Cenk, Feridun, Kratochvil, Tomas(İsmail dk. 84), Çağlar, Süleyman(Emin dk. 63), Selahattin, Fatih Yiğen, Caner, Roberts, Ivan(İzzet dk. 69)
YEDEKLER: Vega, Carlos Alberto, Yusuf, Güray
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Kayıhan

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül(Önder dk. 75), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Josico(dk.58 Deivid), Vederson(dk.58 Emre Belözoğlu), Alex, Güiza.
YEDEKLER: Volkan Babacan, Ali Bilgin, Deniz, İlhan
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
GOL: Emre Belözoğlu (dk. 60) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Süleyman (Denizlispor), GÜiza, Kazım (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok: