Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

21 Aralık 2008 Pazar

Haluk Ulusoy ve Uşakları.




Yaklaşık 30 kişinin katıldığı zirve‚ Ulusoy´un Levent´teki ofisinde başladı. Saat 17:00´den itibaren tek tek ofise gelen kurmaylar‚ daha sonra Etiler´deki Yüzevler Restoran´a geçti. 23:30´da biten zirvenin ardından Haluk Ulusoy‚ "Mesai arkadaşlarımızla görüşmeyeli çok uzun bir zaman olmuştu. Sohbet ettik‚ nostalji yaptık. Gizlimiz‚ saklımız yok" dese de geceye katılan birçok ismin SABAH´ın objektiflerinden gizlenme çabaları dikkat çekti. 15 Şubat´ta görevi devrettikten sonra futbol federasyonu defterini kapattığını açıklayan Ulusoy´un son günlerdeki gelişmelerin ardından görüşünü değiştirerek‚ olası bir durumda yeniden başkanlığa soyunabileceği iddia edildi. Son dönemde başta MHK olmak üzere kurullardan yakınan futbol kamuoyunun bu toplantıya vereceği tepki büyük merak konusu.

Katılanlar: Haluk Ulusoy‚ Affan Keçeci‚ Tahir Kıran‚ Kemal Ünsal‚ Ender Alkoçlar‚ Metehan Bektaş‚ Erdal Batmaz‚ Hilmi Ok‚ Bülent Uzun‚ Ali Aydın‚ Erdoğdu Diyadin‚ Hikmet Öksüzoğlu‚ Mustafa Çulcu‚ Bülent Yavuz‚ Sabri Çelik‚ Muhittin Boşat‚ Serdar Tatlı‚ İsmet Arzuman‚ Mevlut Güzel‚ Dursun Cumali Sucu‚ Erdal Çamlıyurt‚ Salih Türktunç.

Türk futbolunu yine bir kaos ortamı bekliyor. Bundan dolayı Aziz Yıldırım'a sonuna destek. Bu çakallarla anca O baş edebiliyor birde futbolcu ve hoca tercihlerinde hata yapmasa güzel olacak birde taraftarla uğraşmasa.

Hiç yorum yok: