Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

28 Aralık 2008 Pazar

Gitmesi Gerekenler



Sezon başı hazırlık kampında oldukça iyiydi bu sezon formayı kapar diye düşünmüştüm ama olmadı. Uğur'un formsuz olduğu zamanlarda bile düşünülmedi. İlk 11'de başlatılıp öz güven sağlamasına da olanak verilmedi. Devre arasında oynayabileceği bir kulübe kiralık verilse belki FB belki Gürhan çok şeyler kazanabilir.



Bana göre yeteri kadar hızlı yeteri kadar son vuruşu iyi ama İlhan'ın sürekli oynamaya ihtiyacı var. Semih sakatken Guiza formsuzken bile kadroya giremiyorsa bir oynayabileceği bir kulübe muhakkak kiralanmalı.



Yeteri kadar hızlı değil yeteri kadar mücadele etmiyor sanki sahada öylesine dolaşıyor gibi oynuyor. Oldukça fazla şans bulmasına rağmen FB için yararlı olamayacağını kanıtladı. Satılırsa hem kendi hem FB kazanmış olacak.



Düşünmeye hiç gerek yok. Hemen satılmalı. Oynadığı her maç takıma zarar. Zico kalsaydı belki şansı olabilirdi ama Zico'da yok.



Hiç düşünmeden satılmalı. 1 dakika bile durması zarar.



Az da olsa Daum şans verdi hatta Terim milli takımda bile oynattı. Zico'da şans verdi Aragones'te. Her defasında bizim Can'ımız zerre kendini geliştirmediğini gösterdi. Daum dönemini anlarım Aragones dönemini de anlarım ama oyuncusunu çok iyi motive eden Zico döneminde aptalca oynamasını anlayamam. Tamam iyi Fenerbahçeli Can ama bu yetmiyor. Süre aldığı zamanlarda takıma zarar veriyor kötü oyunuyla kesinlikle satılmalı.
Gitmesi ve kiralanması gerekenleri söyledik. Alınması gerekenler oyuncularda var eğer onlar alınmazsa dediğim oyuncular gitmezse ve sene sonunda hüsranda yaşarsak birileri de hesap vermeli camiaya. O hesabı verecek olanlarda belki.

Hiç yorum yok: