Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

14 Aralık 2008 Pazar

Bir Deli Yürek( Diego Alfredo Moreno Lugano)


Hafta içinde avrupaya veda ettikten sonra lige asılmalıydık öylede yaptık. Kazım ve Emre Kiev'e götürülmezken bu sene teknik ekibin ve yönetimin amacının ne olduğu ortaya çıktı. Lig şampiyonluğundan başka birşey düşünülmüyor sanırım. Böyle düşünülüyorsa devre arasında gerekli transferler muhakkak yapılmalı. Mehmet Topuz, Mehmet Yıldız, Özer Hurmacı, Orhan Şam, Engin Baytar, Mevlüt Erdinç, Nuri Şahin gibi yerli oyuncular için sınırlar zorlanmalı.
Maça gelince takım iştahlı ve önde basan bir görüntü ile başladı. Kazım-Uğur-Emre üçlüsünün hücuma verdikleri destek ve Alex'in de önceki maçlara nazaran bu maçta diri olması iyi olmamızı sağladı. Beklerimizde sürekli hücuma çıkınca Antalya karşısında net pozisyonlar bulup 1 pozisyon vererek maçı tamamladık.
Maçla ilgili Lugano için ayrı bir parantez açılmalı. Fenerbahçe'de şimdiye değin oynadığı her maçta nerdeyse 90 dakika full konsantrasyon ile oynayan hemen hemen çok az hata yapan Lugano bir asist bir golle bana göre maçın yıldızı oldu. Devre arasında ne yapıp edip sözleşmesi uzatılmalı. Marco ve Tuncay örnekleri varken eğer sözleşme uzatılmazsa da bir zahmet yönetim artık bu işi bırakıversin.
Haftaya Konya maçı var. Edu-Lugano ikilisi olmayacak umarım Aragones bu maçta Önder-Yasin ikilisini oynatır.

14 Aralık 2008 15. Hafta
STAT: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu
HAKEMLER: Bülent Yıldırım , Adil Sinem , Alpaslan Dedeş
FENERBAHÇE: Volkan Demirel , Gökhan , Lugano , Edu , Roberto Carlos , Kazım , Josico , Emre (Vederson dk. 80 ), Alex (Deivid dk. 61 ), Uğur (Deniz dk. 74 ), Güiza
ANTALYASPOR: Ömer , Sedat , Vahap , Yalçın , Şenol , Ali Zitouni , Ertuğrul (Volkan Altın dk. 30 ), Volkan Arslan , Abdullah (Ngwenya dk. 90+1 ?), Straka , Djiemova (Ahmet dk. 78 )
GOLLER: Güiza (dk. 11), Lugano (dk. 65)
KIRMIZI KART: Volkan Arslan (dk. 43)
SARI KARTLAR: Lugano, Edu (Fenerbahçe), Volkan Arslan, Sedat (Antalyaspor)

1 yorum:

AriFener dedi ki...

Teşekkür ederim abi...

Ben de seninkini yeni gördüm, hayırlı olsun...