Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

15 Aralık 2008 Pazartesi

Hayırlı İşler



Bizim resmi siteye pek güvenilmez ama bu seferlik güvenip transfer yapılacağını farzedelim.
Öncelikle gitmesi gerekenler var. Misal Can Arat; Can olmayınca Aragones mecbur Önder'i oynatacak stoperde. Can'ın gitmesi büyük kazanç olur bu nedenle.
Misal Maldonado; Maldonado olmayınca Aragones istemesede Selçuk yada Josico'nun yokluğunda Deniz'i düşünecek. Bence bu da iyi bir kazanç olur.
Misal Burak Yılmaz; Burak olmayınca Deivid yada Kazım'ın yokluğunda sağ tarafta herhangi biri oynayacak. Bu durumda her türlü kazanç sağlamış oluruz.
Transfere gerek görülen bölgeler ise;
-Gökhan Gönül'ün iyi bir yedeği olacak yerli bir sağ bek.
-Wederson ara sıra kullanılıp R.Carlos dinlendirilecekse sol beke ihtiyaç yok ama bu yapılmayacaksa yerli bir sol bek alternatif olarak.
-Tandemede bir stoper gerekli ama orada öncelikli olarak yedekte Önder kullanılıcaksa bu transfer yapılmayabilir.
-Sol açık mevkini de bir transfer şart. Koskoca sezon Uğur Boral'la geçmez.
-En önemli mevki ise orta sahanın ortası. Kesinlikle defansif ön libero yada ön libero almamalıyız zaten elimizde bu işi iyi yapacak Selçuk,Deniz ve Josico var. Maldonado'dan boşalacak kontenjan sonrası ortasahanın ortasına topu ileriye taşan, kesiciliği iyi pres gücü yüksek top tenkiği ortalamanın üstünde Appıah tarzı bir yabancı orta saha almalıyız. Bunu nasıl becerir yönetim bilmiyorum ama muhakkak dediğim tarzda bir oyuncu alınmalı.
-Forvet mevkine gelince; bana kalsa Guiza elden çıkaralıp yerine ayağında topu tutabilen kaleye sırtı dönük oynamasını becerebilen her iki ayağını kullanan ve adam eksilten bir golcü alınmalı ama bana kalmayacağı için Guiza ile yolumuzda devam edeceğiz. Bu yüzden Semih ve Guiza'ya alternatif olacak yerli bir golcü alınmalı.
-Unutmadan bir de yedek kulübesindeki varlığıyla Volkan'ı rahatsız edecek yerli bir kaleci alınmalı ve yine unutmadan devre arasında Alex-Lugano ve Deivid'in sözleşmeleri uzatılmalı.
Naçizane ara transferle ilgili fikirlerimi belirttim.Ara transfer döneminde iyi oyuncu bulmak kolay değil ama sezon başı koskoca 4 ayı boş geçiren başkan ve yönetim kurulu. Elimizdeki en iyi oyuncuyu da tutamamaları işin cabası.İş bu nedenlerden dolayı taraftara ara transfer döneminde çok büyük borçları var ve ödemek zorundalar.

Hiç yorum yok: