Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

16 Kasım 2008 Pazar

Takım Savunması


Josico'nun takıma girmesiyle ortasaha direncimiz arttı.Selçuk'ta özgüveni artmış şekilde oynamaya başlayınca pozisyon vermemeye başladık. Geçemn seneki gibi baskı yiyormuş gibi gözüken ama rakibine pozisyon vermeyen FB geri döndü. Deivid'in oyun zekası da eklenince takımın her an gol atma potansiyeli arttı. Şu durumda Aragones memleketlisi Guiza'yı kesip Alex-Semih ikilisini ileriye monte etmeli.
Beklerimize gelince özellikle Gökhan Gönül Deivid'in gelmesiyle kendini buldu sayılır daha önce Kazım içeri katetmeyen sürekli çizgide oynayan bir oyuncu olduğu için Gönül'ün önünü kapatıyordu ama Deivid öyle değil. İçeri kateden, ayağında top tutup arkadan gelen Gönül'ün koridorunu açan bir oyuncu ve Ankara maçında Uğur Boral'da aynısını yapmaya çalıştı biraz savruk bir şekilde. Zamanla daha iyi olacaktır Uğur Boral biraz daha Deivid'ten ders almalı.
Takım şuan iyi yolda. Aragones Alex-Semih-Guiza üçlüsünden ikisini doğru seçerse ve ortasaha kurgusunu futbolcularımız oynaya oynaya ezberlerse FB deplasmanlarda da istediği sonuçları alır.


STAT: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu
HAKEMLER: Yunus Yıldırım , Özgür Çetiner , Hakan Yemişken
FENERBAHÇE: Volkan Demirel , Gökhan , Lugano , Edu , Roberto Carlos , Josico , Selçuk , Semih (Emre dk. 15 ), Deivid (Ali Bilgin dk. 71 ), Uğur Boral (Vederson dk. 79 ), Güiza
ANKARASPOR: Senecky , Muhammed Hanifi , Murat , Özer (Konate dk. 46 ), Batak , Uğur Demirkol , Erhan , Hürriyet (Anıl dk. 65 ), Theo (De Nigris dk. 81 ), Adem , Mehmet Çakır
GOLLER: Roberto Carlos (dk. 32), Lugano (dk. 55)
SARI KARTLAR: Lugano, Ali Bilgin, Josico (Fenerbahçe), Özer (Ankaraspor)

Hiç yorum yok: