Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

3 Kasım 2008 Pazartesi

Kaybedecek ne var ki?



























3o Ekim 1996 günü bir FB'li olarak gerçek manada ilk defa bir avrupa devini devirirken izlemiştim takımımı. O gün kimse FB'den galibiyet beklemiyordu çarşamba günüde Arsenal maçında kimse galibiyet beklemiyor hatta 3-4 farkı şimdiden kabul edecek dünya kadar renkdaşım var.
Arsenal maçında kaybedeceğimiz hiçbirşey yok, yenilsek kimse futbolculara niye yenildiniz demeyecek. İşte bu nedenden dolayı belki oyuncularımız hırslanır Arsenal maçının son anına kadar varlarını yoklarını ortaya koyarlar bunu sadece kendileri için ve her dakika FB'yi düşünen taraftar adına yapsınlar bana yeter çünkü şu durumda ne teknik ekibe ne de yönetime güveniyorum. Her hafta başarısızlığını saçma bir nedene bağlayan Aragones ne de ''geçen sene bu takım yürüye yürüye şampiyon olmalıydı'' diyerek tarihimizin en büyük avrupa başarısını küçükleştiren başkan oyuncularımızı motive edebilir.
Arsenal maçında oyuncular önce kendileri için sonrasında yensede yenilsede ''çubuklu'' nun peşinden ayrılmayacak olanlar için mücadele etsin belki bir mucize olur.

Hiç yorum yok: