Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

27 Kasım 2008 Perşembe

Fenerbahçe ve meslek grupları, İmamlar.



Denizli'nin Çivril ilçesinin Merkez Yeni Camii'nin fanatik Fenerbahçeli müezzini ile camiinin imamı bahçe duvarını sarı-laciverte boyatınca rakip taraftarların hedefi haline geldi.





Edirne’nin Keşan İlçesi'nde 3 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski Keşan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tamer Savaşal, mezarı başında anıldı.

Anma törenine katılan emekli imam Hatip Salim Akın, “8 Aralık 2007 Cumartesi günü Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fenerbahçeli taraftarların yüzünün gülmesini nasip et yarabbim” diye dua etti.


birde üzücü bir haber;

Fenerbahçe-Sevilla maçını izlerken kalp krizi geçiren imam hayatını kaybetti
BOR (A.A)

Niğde’nin Bor ilçesinde, Fenerbahçe-Sevilla maçını izlerken kalp krizi geçiren imam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi Camisi İmamı Ali Ballı (56) şampiyonlar ligi ikinci turunda Fenerbahçe-Sevilla maçını evinde izlerken Fenerbahçe’nin 2. golü yemesinden sonra kalp krizi geçirdi. Bor
Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ali Ballı, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Üç yıl önce kalp ameliyatı olduğu bildirilen Ali Ballı, Bor Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Bor İlçe mezarlığına defnedildi.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.




Yukarıdaki abimizde tribünlerimizin Şükrü Saraçoğlu İmamı. Röportajından bir kesit;

Tribünlerden ilk başlarda nasıl bir tepki aldınız?

İlk zamanlar yadırgandığımın farkındaydım. Çünkü insanların bakışından bunu anlayabiliyordum. Garip ve alaycı bakanlar bile vardı. Ancak sonraları “Ş.Saracoğlu İmamı’’ formasını giyince havam değişti. Üzerimdeki ürkekliği attım. İnsanlar da bana sempatiyle bakmaya başladı. Artık taraftarlar “Dua et imam efendi’’ demeye başladılar. İşin eğlence kısmına baş vurup, “imam buraya, imam buraya’’ diye tezahurat bile yapıyorlar.




Bu da 100. yıldaki şampiyonluk kutlamalarından bir enstantane sakallı renktaş imam mıdır bilinmez ama bence çok hoş bir görüntü.

2 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

Ben hastayım bu fotoğrafa abi :)

ercan dedi ki...

En alltaki fotodaki sakallı abi bizim okula çok gelip gider. Bilgisayar işleri vs.. yapıyor yanılmıyorsam. Okulda da öğrencisi var herhalde.