Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

12 Kasım 2008 Çarşamba

Derbi sonrası.


Derbiyi bazı olumsuzluklardan dolayı internetten izlemek zorunda kaldım dolayısıyla bölük pörçük izlemiş oldum. Şunu belirtmeliyim ki özetlere falan da baktıktan sonra bizim için zor olması beklenen derbi bana göre çok kolay geçmiş.
Sezon başından beri yediklerinden dolayı eleştirilen Volkan, bir türlü geçen seneki formunu yakalayamamış Gökhan(bunun en büyük nedeni önünde oynayan Kazım'dır) artık kendi kalesine attığı gollerden dolayı taraftarı tarafından da dalga geçilen Edu, yaşından dolayı sol koridoru yol geçen hanına çevirmiş R3, ağır bir sakatlıktan yeni çıkmış Deivid, GS maçından önce FB formasını 90 dakika bile giymemiş sene başı hazırlık kampına katılmamış Josico, 6. yılı olmasına rağmen hala taraftarı tarafından kabullenilmemiş Selçuk, üzerindeki baskıdan dolayı çok basit golleri bile kaçırır haldeki Guiza( yine GS maçında çok rahat gol yapabileceği bir pozisyonu kaçırdı) ile sahaya çıktı FB.
Ve bu haldeyken bile 3 farklı galip gelmek bana göre büyük başarı. Kadromuz iyi olmasada bir özgüven patlamasına ihtiyacı vardı çocukların ve bunu GS maçı sağladı. Bundan sonrasında belki bazı şeyler takım adına düzelebilir. Bu fırsatı iyi kullanmak gerekiyor umarım lig bizim için artık başlamıştır.

Hiç yorum yok: