Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

11 Ocak 2009 Pazar

Anadolu'dan Fener Geçti



Anadolu'dan Fenerimiz geçiverdi ortaya güzel manzaralar çıktı. Her ne kadar rakip güçsüz de olsa karlar altında oyuncu değişikliklerine kadar iyi top çevirdik. Sene başında alınan ve o dönemde sakatlıklarla boğuşan Josico-Emre fit gözüktü tam manasıyle. Hele Emre'nin böyle bir zeminde sakatlanmaması kıyamet alametleriyle eş değerde. Uzun yıllar alamadığımız kupayı önce Çakır Cüneyt sonra Dereli Selçuk atamalarıyla federasyon bir kez daha alamayacağımızı deklare etmiş olsa da bir umut bizimkisi.
Maçın güzelliklerinden biride oyuncularımızın tribünlere forma dağıtması.Tokat halkının gösterdiği teveccüh ve Volkan Babacan'ın ben buradayım dercesine kalede güven vermesi. Şimdi Eskişehir maçına tamamı yedeklerden oluşan bir kadro ile çıkmalıyız. Emreciksin ile Kayalı 90 dakika izlemeliyiz.

Fortis Türkiye Kupası D Grubu 3. Hafta Müsabakası
STAT: Tokat Gaziosmanpaşa
HAKEMLER: Selçuk Dereli, Neşet Merdin, Ömer Faruk Yeşil
TOKATSPOR: Mehmet, Gökalp, Fatih, Şahin, Evren, Taner, Adem(Ersan dk. 46), Şamil, Ahmet(Sinan dk. 83), Mustafa(Mahmut dk. 75), Bülent.
YEDEKLER: Deniz, Kemal, Hüseyin, Ferhat
TEKNİK DİREKTÖR: Namık Altunsoy

FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Vederson, Kazım, Emre (Deniz dk. 78), Josico, Uğur Boral (Ali Bilgin dk. 60), Deivid, Güiza(Burak dk. 66)
YEDEKLER: Mert, Önder, Maldonado, Yasin
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

GOL: Kazım (dk. 9) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Lugano, Burak (Fenerbahçe), Ersan, Evren (Tokatspor)

Hiç yorum yok: