Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

19 Ocak 2009 Pazartesi

Ben Böyle Şansın



Çekebileceğimiz en zor kuralardan birini çektik. Fikstür ise kuradan da beter. Gruptan çıkarsak güzel bir sürpriz yapmış oluruz.
Grupta son şampiyon CSKA geçen sene bizi eleyerek F4 yapmış olan Siena ve birde Cibona var.
İlk maç içerde Cska ile sonra sırasıyla Siena ve Cibona deplasmanlarına gideceğiz. Bu üç maçta en kötü senaryomuz 0 çekmemiz olur ki bu durumda F8 rüyamız sona erer. 0 İlk üç maçta 0 çekmek hiç te azımsanmayacak bir ihtimal.İnşallah korktuğum başıma gelmez.
İyi senaryo ise içerde seyirci desteği ile CSKA'yı yenmemiz ve Cibona'yı deplasmanda yenmiş olmamız olur.Eurolig'te son 24 iç saha maçında tek yenilgi almış Siena'yı deplasmanda yenmemiz ise oldukça zor. Bu üç maçtan sonra; sırasıyla içerde Cibona dışarda CSKA ve en son içerde Siena ile oynayacağız. Son üç maçın bir anlam ifade en azından bir galibiyet almalıyız.
Mavcut kadroya baktığımızda ise Ömer Aşık'ın takıma dönmesi oldukça uzun süre alacak. Gricek ilk eurolig maçına yetişeceğini söylemişti eğer bu gerçekleşirse takımın çehresi iyi yönde değişir. Sıkıştığımız anlarda sazı eline alabilecek bir oyuncu Gricek ve biz böyle bir oyuncunun sıkıntısını Solomon gittiğinden bu yana fena halde çekiyoruz. Birde oyun kurucu transferi şart. Tanjevic getirdiği Green'i göndermez. Yönetim devreye girerek en azından yerli bir oyun kurucu alırsa güzel olur. Green'i gönderip yerine bir yabancı alacaklarını zannetmiyorum çünkü bunu Tanjevic istemeyecektir.Yönetimde bu konuda Tanjevic'i zorlamayacaktır. Zorlasa da Tanjevic bunu kabul etmeyecektir. Forumlarda Kerem Tunçeri'nin adı dolaşıyor yerli oyun kurucu transferi için. Umarım söylentiler doğrudur ve bu transfer gerçekleşir.
Herşeye rağmen içimden bir ses gruptan çıkarak F8'e kalacağımızı söylüyor. Umarım yanılmam.

Hiç yorum yok: