Darağacında olsak bile son sözümüz Türkiye son sözümüz Fenerbahçe!

11 Şubat 2009 Çarşamba

Kalaycıoğlu'da Gelecek mi?


14 Şubat sevgililer gününde ezeli rakibimiz Gs ile kapışacağız. Bizleri arkamızdan vurarak Gs ile flört edip Gs ile anlaşan daha doğrusu yönetimimizin hamleleri sonucu Gs yi anca cep telefonu ve benc arkası gibi yöntemlerle yönetebilen Kalaycıoğlu acaba Caferağa'ya gelebilece mi?
Öylesine soruyorum işte. Gelebileceğini bench arkasında falan Gs'yi yönetebileceğini de zannetmiyorum.
Maça gelince sene başında Gs lehine esen rüzgar ve hatta kazandıkları kupa maçı falan beni biraz umutsuzlandrmıştı ama üzerinden çok zaman geçti ve artık ipler bizim elimizde. Bizim kraliçeler yüreklerini ortaya koysun maçı alırız.
Haydi kraliçeler güldürün yüzümüzü!
Maç 15:30'da FB TV'de yayınlanacak. Gs'lilerin bizim kanaldan maçı izlemelerini tavsiye etmem spikerimiz ve Baturalp Abi'miz son derece taraflı yayın yaparlar ve yapmaları da doğaldır çünkü kendi tv'miz yani bizim, Fenerbahçelilerin.

Emre Sorunsalı ve Başkan


FB'ye son dönemlerde sezon başı maçları ve devre arasından sonra gelen maçlar hep sorun teşkil etmiştir bir de bunun üzerine Emre sorunsalı eklendi. Selçuk-Josico ikilisi ile takımın pas yüzdesi düşük olsa da ortasaha ve savunma direnci fazla olduğu için sıkıcı futbola rağmen yine de istenilen sonuçlar alınıyordu. Orta sahaya Emre'nin yerleşmesinden sonra takımın direnci önemli ölçüde düştü ve istenilmeyen sonuçlar ortaya çıktı. Emre kadar Alex-Guiza sorunsalı da var o da uzun uzadıya konuşulması gereken bir konu ama şimdilik konumuz Emre.
Gs'den kalan alışkanlığıyla rakibine kasti şekilde kırmızı kartlık fouller yapan bir futbolcuya yakışmayacak şekilde rakipleri ile didişen Emre aynı zamanda da müthiş formsuzluğuyla da başımıza büyük bela oldu. Aldığı astronomik ücrette göz önünde tutulursa kulüp adına çok büyük bir zarar Emre ve bütün bunların sorumlusu bana göre başkan. Yaptığı hatalardan ders almayıp aynı hataları tekrarlayarak sonuçlarına bizlerle beraber katlanmak zorunda bundan sonrası için. Son kez hatalarından ders alınır mı bilinmez ama Emre sorunu gibi başımıza sorunlar açan başkan artık kredisini tüketme durumunda.
Bu arada blogumu takip edenlerden özür diliyorum. Yarı yıl tatiline girdiğimiz için bloga birşeyler yazamadım sonrasında biraz da FB'nin kötü hali futboldan soğuttu beni. Bundan sonra naçizane karalarız birşeyler ve umarım FB hakkında güzel şeyler yazarız